De Ommakers

Wie we zijn

Marcel Slomp:

 

Sinds jaar en dag bezig met de vormgeving in de breedste zin van het woord. Van kinds of aan al verwonderd over de schoonheid en de kracht der dingen, en hoe we daar invloed op hebben. Alles heeft zijn eigen schoonheid kracht en balans.  In de juiste verhouding samengebracht vormt ieder mens en object zijn eigen waardigheid en schoonheid. 

Naast de trainingen waarbij Marcel werkt aan de menselijke balans en schoonheid komt een lang gekoesterde wens uit om het schoonheid te mogen creëren met eigen handen.  En door dit te doen met materialen die al voorhanden zijn geeft het ook nog een meerwaarde voor hemzelf en de wereld om hem heen. In zijn eigen atelier in De Wijk en bij zijn broer in Groningen maakt Marcel zijn creaties tussen praktisch en kunstzinnig.

Zo kan het ook!

 

 

 

 

 

 

 

 

Mariska Hoornstra:

 

Het liefste wat ik doe is hergebruiken, stylen en ommaken. Dit is iets wat ik al deed als kind, daarna in mijn opleidingen en uiteindelijk als mijn werk als decorateur bij Ikea en bij Het Goed kringloopwarenhuizen. Bij Het Goed is mijn liefde voor het weer 'mooi' maken en combineren van oude spullen ontstaan. Ik hou ervan om van 'niets' weer 'iets' te maken en te kijken hoe ik dit kan veranderen, iets toe kan voegen, mooier kan maken en het een nieuw leven terug kan geven!  

 

 

Zelf een mooi idee? 

 

Ommakers maakt ook werk in opdracht. Een mooi idee, maar niet de tijd, handigheid of het juiste gereedschap? Wij geven met plezier vorm aan je idee of vinden de juiste Ommaker voor je idee. 

 

Jij?:

 

Ommakers zoekt meer ommakers om samen (vanuit je eigen atelier)

je eigen creaties en kwaliteiten onder te brengen onder een gezamenlijke noemer. Meer weten? Neem contact met ons op.