Ontwerp

Wij maken gebruik van al wat er al is. Ons streven is minimaal 85% hergebruik van materialen en het liefst 100%, helaas is dat niet altijd haalbaar.

Ook de eventueel toegevoegde nieuwe materialen zijn, waar mogelijk, van  duurzaam materiaal.

Door een ander of voor een ander doel afgeschreven maar in een nieuw jasje gegoten tot een uniek en soms wonderbaarlijk mooi en vaak bruikbaar object.  

 

Wensen? Wij maken ook in opdracht.

 

Waarom dan?

Veel schoonheid gaat verloren of verliest zijn functie of doel of krijgt sporen van de tand des tijds. Een lamp, tafeltje, een praktisch gebruiksvoorwerp, restmateriaal van een produktieproces of een ander prachtig voorwerp. Om de schoonheid en ontelbare mogelijkheden hiervan niet verloren te laten gaan, hebben we besloten er niet alleen maar iets van te vinden maar ook om er daadwerkelijk iets mee te gaan doen.

 

En eenmaal begonnen zie je opeens overal de meest prachtige mogelijkheden om je heen, om met al wat er al is, de mooiste dingen te creëren en niet verloren te laten gaan. 

 

Gebruikt in een nieuwe vorm, elk object uniek en met eigen handen tot weer een nieuw item gevormd waar je warm van wordt.

 

Dit delen we graag en we willen het graag een mooie plek en een goed baasje gunnen. Kijk in onze winkel of er iets is waar jij warm van wordt of deel je wensen met ons en wie weet kunnen we het voor je creëren of de juiste persoon/maker voor je vinden.